Couwenberg kunststof en aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen gaan uw leven lang mee. De slanke profielen en grote glasoppervlakken maken het aangezicht van uw woning statig en licht. Aluminium kozijnen voegen cachet toe. Aluminum kozijnen en schuifpuien kunnen uit verschillende profielen gemaakt worden. Hieronder een greep uit de mogelijkheden van de leverancier Aluk / Blyweert. Wij bieden tevens Reynaers profiel aan.

Aluminium kozijn Reynaers CS 77

CS 77 is een driekamersysteem voor het vervaardigen van ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen en vormt de optimale combinatie van veiligheid en comfort.


Het systeem is beschikbaar in verschillende esthetische vormenn die passen bij de uiteenlopende hedendaagse archituurtrends en biedt alle types van naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren.

Aluminium kozijn Reynaers SL 38

SL38 is een aluminium raam- en deursysteem dat niet alleen ultraslank is, maar ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op het gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid.

SL 38 is beschikbaar in 3 stijlen.

Aluminium kozijn Reynaers CP 130

De CP 130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. CP 130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorial en drierail in 1 design.

Door het gebruik van een schuifsysteem wordt de buitenruimte een deel van het interieur. Dit creërt een nieuw gevoel van ruimte en brengt meer licht in de woning.

Aluminium kozijn Reynaers vliesgevel

Dit vliesgevelsysteem is een transparant en esthetisch systeem met een uitgebreid aanbod van profielen waarmee alle mogelijke 3D -constructies te maken zijn. Esthetisch zijn er zeer veel varianten voor zowel de binnen- als buitenzijde.
Het systeem kan worden uitgevoerd in verschillende isolatieniveaus.

Aluminium kozijn Hercules 67 mm

Dankzij de omegavormige isolatiestrips in glasvezelversterkte polyamide kan voor deze aluminium kozijn profielen een isolatie waarde gehaald worden van 1,46 W/m²K. Hiermee is Hercules een energiezuinig systeem. Hercules biedt een oplossing voor de meeste standaardtoepassingen van ramen en deuren.

Aluminium kozijn Triton (Hi) 72 mm

Het aluminium kozijn profiel Triton wordt gerangschikt onder de driekamer raam- en deursystemen. Zowel de kader- als de vleugelprofielen bevatten vooraan een derde kamer met extra verstevigingshoek, die een verhoogde stevigheid garanderen. Vernieuwend is dat de isolatiestrips voor deze aluminium kozijnen in 2 basiskwaliteiten te verkrijgen zijn: de klassieke glasvezelversterkte polyamidestrips (standaard isolerend) en de nieuwe ABS strips (hoog-isolerend).

Aluminium schuifpui Kolos (Hi)

Het aluminium schuifpui systeem Kolos(HI) is de eerste hyperisolerende aluminium schuifpui met de gepatenteerde Spidertechnnology van Blyweert. Een ongekende vrijheid in afmetingen, bedieningscomfort en stevigheid zijn typische kenmerken van Kolos(HI). Vleugelgewichten tot 400 kg zijn mogelijk in combinatie met een slank uiterlijk. Kolos(HI) perfect combineerbaar met het Triton raam- en deursysteem.

Aluminium schuifpui Hestia

De Hestia aluminium schuifpui serie is een middelzware schuifpui uit hoogwaardig aluminium voor toepassing van een vleugelgewicht tot 300kg. Hestia is verkrijgbaar in zowel mono-, duo- als trirail. Kader-en vleugelprofielen zijn 3-kamer profielen met een grote bouwdiepte die garant staan voor een hoge stabiliteit. Door de toepassing van coëxtrusies voor dichtingen en isolatieprofielen die koudebruggen voorkomen wordt een sterk verbeterde isolatiewaarde verkregen en een hoge luchtdichtheid

Aluminium kozijn in staal renovatie Themis

Het Themis raam- en deur systeem is ontwikkeld ter vervanging van stalen kozijnen in oude fabriekspanden, scholen en herenhuizen. Deze originele stalen kozijnen zogen voor de authentieke uitstraling van deze gebouwen maar ze voldoen niet aan hedendaagse isolatie wensen. Themis HI voldoet hier absoluut wel aan met een isolatiewaarde vanaf 1,55 W/m²K en in combinatie met 3-dubbel isolerend glas een isolatiewaarde vanaf 0,8 W/m²K. Het staalrenovatie profiel heeft een slank aanzicht en grote sterkte.

Aluminium kozijn in staal renovatie Themis

Het Themis raam- en deur systeem is ontwikkeld ter vervanging van stalen kozijnen in oude fabriekspanden, scholen en herenhuizen. Deze originele stalen kozijnen zorgen voor de authentieke uitstraling van deze gebouwen maar voldoen niet aan hedendaagse isolatie wensen. Themis HI voldoet hier absoluut wel aan met een isolatiewaarde vanaf 1,55 W/m²K en in combinatie met 3-dubbel isolerend glas een isolatiewaarde vanaf 0,8 W/m²K. Het staalrenovatie profiel heeft een slank aanzicht en grote sterkte.

Aluminium vouwwand Conseres

De Conseres vouwwand kan zowel naar binnen als naar buiten vouwen. Hierdoor creëert u een bijna volledige opening. De Conseres is een 3-kamersysteem dat is voorzien van een isolator, waardoor het mogelijk is uw pui aan de buitenzijde een andere kleur te geven dan aan de binnenzijde.

Voorbeelden van aluminium kozijnen