Couwenberg kunststof en aluminium kozijnen

Kunststof en aluminium kozijnen Den Bosch

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen in de regio Den Bosch? Dan bent u bij Couwenberg kozijnen aan het juiste adres! Couwenberg Kozijnen heeft al 40 jaar ervaring in het plaatsen van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. We hebben al duizenden kozijnen vervangen. Daarmee zijn we een begrip geworden in de regio rond Heusden, Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Den Bosch & Tilburg. Wij zijn uw vakspecialist in de buurt. Wij staan voor kwaliteit en goede service tegen een eerlijke prijs. 

U bent van harte welkom in onze showroom nabij het vestingstadje Heusden! We  kunnen natuurlijk ook via de telefoon en e-mail informatie verstrekken over onze kozijnen. Indien gewenst kunnen we ook bij u thuis langskomen om de situatie meteen ter plekke te bekijken.

Aluminium kozijnen

Kunststof kozijnen gaan uw leven lang mee en zijn ook na vele jaren nog onderhoudsvrij. Onze kunststof kozijnen worden gemaakt van Rehau en Inoutic profielen. Beiden staan garant voor top kwaliteit.


Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen gaan uw leven lang mee. Aluminium kozijnen voegen cachet toe aan uw woning. De slanke profielen en grote glasoppervlakken maken uw woning statig en licht. Wij bieden diverse soorten profiel aan.

Glazen schuifwanden

Om in het voorjaar en najaar meer van uw terras te kunnen genieten zijn onze glazen schuifwand een aanrader. We hebben diverse varianten in de showroom staan, waarmee uw terrasoverkapping een tuinhuis wordt.