Couwenberg kunststof en aluminium kozijnen

Glazen schuifwand of balkonbeglazing

Om in het voorjaar en najaar meer van uw terras te kunnen genieten is onze glazen schuifwand een aanrader. U zit uit de wind en heeft toch 100% zicht. De aluminium onderdelen van de schuifwand zijn standaard beschikbaar in creme wit of antraciet structuur. In overleg kunnen we alle andere RAL kleuren leveren. Het glas wordt uitgevoerd in 10 mm dik gehard veiligheidsglas, rondom poly geslepen en gepolijst. Doordat het glas niet in kozijnen zit, blijft het uitzicht perfect. Deze schuifwand wordt gebruikt onder overkappingen, maar ook voor balkons.

Glazen schuifwand of balkonbeglazing, draaisysteem

Wilt u uw glazen schuifwand niet alleen wegschuiven, maar de glasplaten ook dwars parkeren? Onze glazen schuifwand met draaisysteem maakt dat mogelijk. De glasplaten zijn van 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas en zijn poly geslepen. Doordat de glasplaten niet omlijst zijn, blijft het uitzicht 100%. Doordat deze glazen schuifwand werkt met hangende glasplaten kunnen ook ronde terrassen of balkons van glas worden voorzien.

Glazen schuifwand of balkonbeglazing, geisoleerd

Wilt u uw overkapping of uitbouw volledig afsluiten, maar in de zomer toch helemaal open kunnen zetten? Dan kunnen we u deze glazen schuifwand met dubbel glas en draaisysteem aanbieden. De aluminium kozijnen zijn bewust smal uitgevoerd, zodat de doorkijk goed blijft in gesloten toestand. Alle glaspanelen worden naar de zijkant geschoven en daar dwars geparkeerd.

Glazen vouwwand

Deze glazen vouwwand met dubbel glas geeft u ook de mogelijkheid om het volledige vlak van het kozijn te openen en daarmee het ultieme buitengevoel binnen te beleven. De robuuste aluminium profielen zorgen voor goede geleiding en duurzaamheid. Dit systeem kan zowel hangend als staand worden uitgevoerd, afhankelijk van de inbouw situatie.