Couwenberg kunststof en aluminium kozijnen

Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan Velux. Velux is synoniem geworden voor het originele dakraam. Velux heeft al ruim drie decennia ervaring met ramen voor het schuine dak. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze.

Tuimelvenster

Velux tuimelvensters zijn aantrekkelijk geprijsd en praktisch. De bedieningshandgreep is over de gehele breedte van het dakraam aan de bovenzijde gepositioneerd. Je hebt hierdoor genoeg ruimte om direct bediening van uw dakraam te openen en te sluiten, ook al plaatst u er bijvoorbeeld een bank of bureau eronder. Het tuimelvenster scharniert in het midden en kan 180° om zijn as roteren (schoonmaakstand). Zo kunt u de buitenruit eenvoudig reinigen. 

Trek de bedieningshandgreep slechts één klik open en u kunt ventileren zonder het dakraam zelf te openen. Handig als het regent en u toch frisse lucht in uw kamer wil hebben.

Uitzet tuimelvenster

Deze dakramen zorgen voor een ongehinderd uitzicht, omdat ze scharnieren aan de bovenzijde. U opent dit dakraam met een ergonomisch gevormde bedieningsgreep aan de onderzijde van het dakraam en drukt het dakraam traploos naar buiten toe open. Voor een eenvoudige reiniging van de buitenruit kunt u het dakraam ook in het midden laten scharnieren en 180° om zijn as laten roteren. 

Dit handbediende dakraam kan het best gemonteerd worden in een dakhelling tussen de 15°-55°.

Integra dakramen

Wilt u ultiem en zorgeloos wooncomfort in uw woning? Met Velux Integra producten heeft u zo goed als geen omkijken naar het zorgen voor frisse lucht, het aangenaam houden van de temperatuur en de veiligheid van uw woning. 

Met de unieke bedieningstablet kunt u de dakramen en daarop aangesloten raamdecoratie, rolluiken en zonwering op afstand openen en sluiten met één veeg van uw vinger. Dankzij de acht unieke programma's kunt u geheel automatisch het klimaat in uw woning aangenaam en veilig houden.  

Cabrio dakvenster

De perfecte manier om in iedere kamer een echt balkon te maken. Uw dakraam verandert in een handomdraai in uw prive balkon. Met dit dakraam creeert u uitzicht van plafond tot op de bodem, veel licht en frisse lucht. u kunt optimaal genieten van het uitzicht en de buitenlucht met het velux CABRIO balkonvenster. Meerdere combinaties kunnen worden gemaakt met een 'duo' oplossing. Let op: dit dakraam is alleen geschikt voor schuine daken van 35° - 53°.

Velux raamdecoratie

Verduister uw kamer, weer de warmte, controleer het daglicht en hou insecten buiten de deur met Velux raamdecoratie, zonwering en rolluiken. Voor iedere behoefte hebben wij een gordijn, buitenzonwering of rolluik beschikbaar van Velux. Kies uit één van de trendy kleuren en dessins. Bedien de producten zoals u dat wilt. Aan u de keuze. Deze producten dragen bij aan een goede energiebalans en het wooncomfort in huis. Als u een Velux dakraam besteld, kunnen wij u meteen adviseren over de bijpassende zonwering hierop.